Stovyklos 5 diena

  • Paskelbė : Direktorė Direktorė
  • Paskelbta: 2024-06-25
  • Kategorija: Renginiai

2024-06-21 Vilniaus Antakalnio pradinėje mokykloje baigėsi vasaros stovykla.

Paskutinė diena buvo labai kūrybinga. Vaikai sužinojo apie Kupalos ritualus ir Joninių nakties šventimo tradicijas. Pindami vainikus atpažino daugybę augalų, o dėliodami paparčio gėlių kompozicijas maksimaliai išnaudojo savo kūrybinį potencialą. Taip pat baigė tapyti duoną iš druskos tešlos.

Antroje dienos dalyje stovyklautojai leidosi į kelionę prie Televizijos bokšto, kur susipažino su bokšto statybos istorija ir tragiškais įvykiais, inicijavusiais Lietuvos Nepriklausomybę. Daug teigiamų emocijų sukėlė pakilimas liftu į 67 aukštą, iš kurio buvo galima grožėtis Vilniaus panorama.Vaizdas buvo stulbinantis, o daugelis vaikų ten buvo pirmą kartą, o tai dar labiau padidino pasitenkinimą. Dalyviai tikrai prisimins nuostabiai praleistą laiką stovykloje.Dėkojame visiems mokytojams už pasiaukojamą darbą ir organizatoriams už turiningą programą. Linkime linksmų ir saugių švenčių!

Paskutinė stovyklos diena 2 grupei praėjo puikiai.Išvykome į Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejų į edukaziją "Triukšmo įgarsinimas kino filme". Žaidėme parke ir dalyvavome viktorinoje. Vaikai gavo ledų ir balionų. Štai taip puikiai baigėsi mokyklinė stovykla!

Trečios grupės paskutinė stovyklos diena buvo kupina džiaugsmo ir liūdesio.Džiaugsmo suteikė įdomi edukacinė išvyka į Lietuvos Banko pinigų muziejų, kur vaikai sužinojo apie pirmus Lietuvos pinigus, galėjo išbandyti monetų spausdinimą, pakelti 12kg sveriantį netikrą aukso luitą, pasisverti ir sužinoti, kiek kainuotų pinigais, ir daug kitų įdomių dalykų.

Po pietų ir skanių ledų porcijos vaikų laukė aktyvus ir nuotaikingas Karate užsiėmimas su Karate klubas Takami.Ir pabaigoje - refleksija. Vaikai dėkojo mokytojoms, dirbusioms per 7 dienas stovykloje, prisiminė, kas labiausiai patiko ir klausė, ar kitais metais bus stovykla?

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas