Draugystės taurė "2024“

  • Paskelbė : Direktorė Direktorė
  • Paskelbta: 2024-04-30
  • Kategorija: Renginiai

Pirmajame tokio pobūdžio renginyje iš Vilniaus dalyvavo trys Lenkijos švietimo įstaigos: Gimnazjum im. Pirmajame tokio pobūdžio renginyje iš Vilniaus dalyvavo trys Lenkijos švietimo įstaigos: Vilniaus Šv. Jono Pauliaus II gimnazija, Vilnaiaus Simono Konarskio gimnazija ir Adomo Mickevičiaus Licėjus.

Turnyro teisėjas buvo žinomas ir gerbiamas šachmatininkas bei treneris Jonas Sidabras, kuris ne tik prižiūrėjo turnyro eigą, bet ir dalijosi savo patirtimi ant šachmatų lentos.


Žaidėjai žaidė 5 raundus, o tarp turų turėjo akimirką atsivėsinti, pavalgyti saldumynų, pasidalyti įspūdžiais su draugais ir pažaisti šachmatais su jaunesniais Antakalnio Vilniaus pradinės mokyklos šachmatininkais.


Po įnirtingos kovos buvo paskelbti rezultatai ir paaiškėjo, kad 2024 metų Draugystės taurė atiteks Šv. Jonas Paulius II Gimnazijai, nes pirmąją vietą užėmė šios įstaigos studentas – Ahmedas Benamara. Antroji vieta atiteko Danieliui Romaševskiui iš Adomo Mickevičiaus licėjau, 3-iąją – Kamila Perazzo, Šv. Jonas Paulius II Gimnazija. 

 Visus „Draugystės taurės 2024“ šachmatų turnyro rezultatus galite patikrinti čia https://chess-results.com/tnr930372.aspx?lan=30&art=1&rd=5
Turnyro nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais ir dovanomis, o visi turnyro žaidėjai – padėkomis ir simbolinėmis dovanėlėmis galvosūkių žurnalo pavidalu.

Dėkojame visiems dalyviams ir visiems prisidėjusiems prie šachmatų turnyro „Draugystės taurė 2024“ organizavimo. Taip pat svarbu pažymėti, kad renginys vyko kaip sporto projekto, kurį iš dalies finansavo Vilniaus savivaldybė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos